Događaji

Petrović čestitao Ramazanski Bajram

Gračanica, 27. jul 2014. godine

Zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović čestitao je svim vernicima muslimanske veroispovesti Ramazanski Bajram.

Opširnije: Petrović čestitao Ramazanski Bajram

 

Petrović prisustvovao gulašijadi u Leposaviću

Leposavić, 27. jul 2014. godine

Danas je zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović prisustvovao održavanju “Gulašijade” u Leposaviću.

Opširnije: Petrović prisustvovao gulašijadi u Leposaviću

 

Petrović: Podrška Beograda veoma važna

Gračanica, 27. jul 2014. godine

"Politika koju premijer Vučić vodi je jedini put i način da se zaštite interesi i obezbedi opstanak Srba na ovim prostorima", rekao je zamenik kosovskog premijera.

Zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke  Slobodan Petrović je gostujući u programu mitrovičkog Radija “Kontakt plus” ocenio da je jako važno što je zvanični Beograd podržao učešće Srba u Skupštini Kosova i kosovskoj Vladi, gde Srbi treba preuzmu deo odgovornosti, prenosi Tanjug.

Opširnije: Petrović: Podrška Beograda veoma važna

 

Petrović u poseti Prizrenu

Prizren, 26. jul 2014. godine

Danas je zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović zajedno sa Aleksandrom Vulinom, ministrom za rad, u manastiru svetih Arhangela prisustvovao hramovnoj slavi i osveštanju konaka.

Opširnije: Petrović u poseti Prizrenu

 

Petrović prisustvovao parastosu u Starom Gracku

Staro Gracko, 23. jul 2014. godine

Slobodan Petrović, zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) prisustvovao je danas parastosu žeteocima koji su 1999. godine svirepo ubijeni. Četrnaest žetelaca je ubijeno dok su radili na njivi u blizini sela Staro Gracko kod Lipljana, i njihova smrt do danas nije rasvetljena.

Opširnije: Petrović prisustvovao parastosu u Starom Gracku

 

Slobodan Petrovic gost emisije Slobodno srpski (VIDEO)

Čaglavica, 13.07.2014. godine

Predsednik Samostalne liberalne stranke g. Slobodan Petrović gostovao je u 167. emisiji Slobodno srpski. Celokupan snimak emisje možete pogledati ovde.

 

Strana 1 od 148

  • Najnovije

  • Najčitanije

Kontakt

Samostalna liberalna stranka
Adresa: Poslovni centar "Lazic" bb Gračanica
Telefon: 038/566-680
Fiskalni broj: 600535811