Događaji

Formiran novi Opštinski odbor SLS-a u Lipljanu

17. oktobar, 2014. godine

Juče je u Lipljanu formiran novi Opštinski odbor Samostalne liberalne stranke (OO SLS-a). Tokom sednice jednoglasno je Zoran Spasić izabran kao novi predsednik Opštinskog odbora.

Opširnije: Formiran novi Opštinski odbor SLS-a u Lipljanu

 

Petrović posetio radove na izgradnji puta pored manastira Draganac

16. oktobar, 2014. godine

Slobodan Petrović, zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave posetio je danas radove na izgradnji puta u selu Stanišor prema manastiru Draganac u opštini Novo Brdo. Nakon toga je posetio i manastir Draganac gde se sreo sa ocem Ilarionom.

Opširnije: Petrović posetio radove na izgradnji puta pored manastira Draganac

 

Pozivnica za medije

16. oktobar, 2014. godine

Sutra, 17. oktobra 2014. godine u 10:00 časova, zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović posetiće projekat izgradnje puta u ulici Padalište u Gračanici. Nakon toga će obići “Trg” ispred policijske stanice čiju je izgradnju takođe finansiralo ministarstvo administracije lokalne samouprave. Tokom sutrašnje posete Petrović će takođe posetiti policijsku stanicu u Gračanici.

Pozivamo Vas da prisustvujete ovom događaju.

 

Petrović posetio Danijela Miladinovića pobednika “Prve harmonike Evrope”

15. oktobar, 2014. godine

Slobodan Petrović, zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) danas je posetio mladog harmonikaša Danijela Miladinovića iz Donje Brnjice kod Prištine. Danijel Miladinovic je osvojio prvo mesto u juniorskoj kategoriji “Prva harmonika Evrope” za ovu godinu. Ovaj trinaestogodišnji dečak je već cetiri godine za redom pobednik “Prve harmonike Srbije”, a pored toga je osvojio i druge brojne nagrade, priznanja i prva mesta na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Opširnije: Petrović posetio Danijela Miladinovića pobednika “Prve harmonike Evrope”

 

Slobodan Petrović gostuje u emisiji "Otvoreni studio"

15. oktobar, 2014. godine

Slobodan Petrović, zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke biće gost u emisiji "Otvoreni studio" veceras u 20 h na RTV Puls.

 

Petrović najoštrije osuđuje ispisivanje grafita na Visokim Dečanima

13. oktobar, 2014. godine

Zamenik premijera i ministar administracije lokalne samouprave Slobodan Petrović zajedno sa Srđanom Popovićem, direktorom kancelarije za zajednice pri kabinetu kosovskog premijera i generalnim sekretarom SLS-a posetio je danas manastir Visoki Dečani gde se sastao sa igumanom Dečana Savom Janjićem.

Opširnije: Petrović najoštrije osuđuje ispisivanje grafita na Visokim Dečanima

 

Strana 1 od 153

  • Najnovije

  • Najčitanije

Kontakt

Samostalna liberalna stranka
Adresa: Poslovni centar "Lazic" bb Gračanica
Telefon: 038/566-680
Fiskalni broj: 600535811