Događaji

Pozivnica za medije

21. avgust, 2014. godine

Zamenik premijera i ministar administracije lokalne samouprave Slobodan Petrović posetiće sutra opštinu Ranilug gde će se sastati sa gradonačelnikom Gradimirom Mikićem i predstavnicima lokalnih vlasti. Tom prilikom biće mu dodeljena i zahvalnica opštine Ranilug.

Mediji se pozivaju da prisustvuju ovom događaju, sutra, 22. avgusta, 2014. u 11:00 časova u opštini Ranilug.

 

Petrović povodom 16 godina od otmice novinara

21. avgust, 2014. godine

Slobodan Petrović, zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) izjavio je povodom šesnaest godina od otmice Ðura Slavuja i Ranka Perenića, novinara RTV Prištine, koji su nestali na na putu Velika Hoča - Zočište u opštini Orahovac:

Opširnije: Petrović povodom 16 godina od otmice novinara

 

Pozivnica za medije

20. avgust, 2014. godine

Sastanak Predsedništva, a nakon toga i Glavnog odbora Samostalne liberalne stranke (SLS) biće održani sutra 21. avgusta, 2014. godine u Gračanici. Tema sastanka su ciljevi, planovi i aktivnosti stranke u narednom periodu. Glavni odbor će takođe izabrati i generalnog sekretara SLS-a.

Nakon sastanka novoizabrani sekretar i rukovodstvo stranke će održati konferenciju za novinare.

Mediji se pozivaju da prisustvuju ovom događaju, sutra, 21. avgusta, 2014. u 18:30 časova u prostorijama SLS-a u Gračanici.

 

Održana izborna skupština SLS-a

Gračanica, 17. avgust, 2014.

Delegati Samostalne liberalne stranke (SLS) su na današnjoj izbornoj skupštini izabrali novo rukovodstvo stranke. Na izbornoj skupštini su izabrani predsednik, troje potpredsednika i članovi Glavnog odbora stranke.

Opširnije: Održana izborna skupština SLS-a

 

Petrović čestitao Međunarodni dan mladih

Gračanica, 12. avgust 2014.

Povodom Međunarodnog dana mladih koji se danas obeležava, zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović je zajedno sa članovima SLS-a odigrao revijalnu utakmicu sa FK “Gračanica”.

Opširnije: Petrović čestitao Međunarodni dan mladih

 

Petrović (SLS): Nagađanja o optužnicama ne doprinose stabilnosti

Beograd, 6. avgust 2014. godine

Veoma je važno otkriti istinu, rasvetliti sve počinjene zločine i kazniti počinioce. To će ne samo doneti određeni nivo satisfakcije porodicama žrtava, već će i pomoći u stvaranju bolje budućnosti i brže dovesti do pomirenja među zajednicama. Takođe je važno istaći da nema kolektivne krivice, pojedinci su predmet istrage, biće na optužnicama i biće deo sudskog procesa, tako da niko ne bi trebalo da to shvati kao suđenje narodu ili narodima ili partijama - kaže za “Blic” Slobodan Petrović, potpredsednik Vlade Kosova, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke komentarišući izveštaj tužioca Klinta Vilijamsona.

Opširnije: Petrović (SLS): Nagađanja o optužnicama ne doprinose stabilnosti

 

Strana 1 od 149

  • Najnovije

  • Najčitanije

Kontakt

Samostalna liberalna stranka
Adresa: Poslovni centar "Lazic" bb Gračanica
Telefon: 038/566-680
Fiskalni broj: 600535811