Događaji

Slobodan Petrovic gost emisije Slobodno srpski (VIDEO)

Čaglavica, 13.07.2014. godine

Predsednik Samostalne liberalne stranke g. Slobodan Petrović gostovao je u 167. emisiji Slobodno srpski. Celokupan snimak emisje možete pogledati ovde.

 

SLS održao Glavni odbor

Gračanica, 11. jul 2014. godine

Samostalna liberalna stranka (SLS) je sinoć održala sednicu Glavnog odbora, kako je prethodno i najavljeno, na kojoj je Glavni odbor jednoglasno doneo odluku o raspuštanju opštinskih odbora Štrpce i Istok. Do formiranja novih opštinskih odbora, kako statut stranke i nalaže, Glavni odbor je umesto smenjenih predsednika opštinskih odbora Štrpce i Istok postavio poverenike.

Opširnije: SLS održao Glavni odbor

 

Petrović sa vladikom Teodosijem

27. jun, 2014. godine

Zamenik premijera i ministar administracije lokalne samouprave Slobodan Petrović sreo se danas sa vladikom rasko-prizrenske eparhije Teodosijem i sekretarom eparhije ocem Savom.

Opširnije: Petrović sa vladikom Teodosijem

 

Telegram saučešća porodicama nastradalih

Sa dubokom žalošću sam primio vest o tragediji koja se jutros dogodila u Termoelektrani Kosova A.

U ime Samostalne liberalne stranke, i u svoje lično ime izražavam najiskrenije saučešće porodicama poginulih radnika deleći sa Vama bol zbog gubitka svojih najmilijih.

Opširnije: Telegram saučešća porodicama nastradalih

 

Petrović otvorio školu u Vrbovcu

26. maj 2014. godine

Danas je predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS), zamenik premijera i ministar administracije lokalne samouprave Slobodan Petrović zajedno sa Kristoferom Štokom, šefom operativnog odeljenja Kancelarije za vezu Evropske komisije, otvorio osnovnu školu u Vrbovcu u opštini Klokot.

Renoviranje škole, koju pohađa više od 180 učenika finansirala je Evropska komisija uz punu podršku Ministarstva za lokalnu samoupravu.

Opširnije: Petrović otvorio školu u Vrbovcu

 

Akcija prikupljanja pomoći za ugrozene u poplavama

Današnjoj akicji prikupljanja pomoći  za ugrožene u poplavama odazvao se veliki broj gradjana u srpskim sredina širom Kosova.

Opširnije: Akcija prikupljanja pomoći za ugrozene u poplavama

 

Strana 1 od 147

  • Najnovije

  • Najčitanije

Kontakt

Samostalna liberalna stranka
Adresa: Poslovni centar "Lazic" bb Gračanica
Telefon: 038/566-680
Fiskalni broj: 600535811