Događaji

Petrović: Institucije što pre, izbori nepotrebni

Čaglavica, 31. jul 2014. godine

Gostujući u emisiji “Uz jutarnju kafu” zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slododan Petrović kazao je da je važno da se što pre formira Skupština i Vlada Kosova. Postoje male šanse da dođe do novih izbora, kaže Petrović, ali ne isključuje takvu mogućnost.

Opširnije: Petrović: Institucije što pre, izbori nepotrebni

 

Ministarstvo odobrilo blizu milion evra za sever

Mitrovica, 29. jul 2014. godine

Zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović izjavio je danas da je ministarstvo kojim rukovodi obezbedilo skoro million evra za infrastrukturne projekte na severu Kosova.

Opširnije: Ministarstvo odobrilo blizu milion evra za sever

 

Petrović čestitao Ramazanski Bajram

Gračanica, 27. jul 2014. godine

Zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović čestitao je svim vernicima muslimanske veroispovesti Ramazanski Bajram.

Opširnije: Petrović čestitao Ramazanski Bajram

 

Petrović prisustvovao gulašijadi u Leposaviću

Leposavić, 27. jul 2014. godine

Danas je zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović prisustvovao održavanju “Gulašijade” u Leposaviću.

Opširnije: Petrović prisustvovao gulašijadi u Leposaviću

 

Petrović: Podrška Beograda veoma važna

Gračanica, 27. jul 2014. godine

"Politika koju premijer Vučić vodi je jedini put i način da se zaštite interesi i obezbedi opstanak Srba na ovim prostorima", rekao je zamenik kosovskog premijera.

Zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke  Slobodan Petrović je gostujući u programu mitrovičkog Radija “Kontakt plus” ocenio da je jako važno što je zvanični Beograd podržao učešće Srba u Skupštini Kosova i kosovskoj Vladi, gde Srbi treba preuzmu deo odgovornosti, prenosi Tanjug.

Opširnije: Petrović: Podrška Beograda veoma važna

 

Petrović u poseti Prizrenu

Prizren, 26. jul 2014. godine

Danas je zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke (SLS) Slobodan Petrović zajedno sa Aleksandrom Vulinom, ministrom za rad, u manastiru svetih Arhangela prisustvovao hramovnoj slavi i osveštanju konaka.

Opširnije: Petrović u poseti Prizrenu

 

Strana 1 od 148

  • Najnovije

  • Najčitanije

Kontakt

Samostalna liberalna stranka
Adresa: Poslovni centar "Lazic" bb Gračanica
Telefon: 038/566-680
Fiskalni broj: 600535811