Otvoren "Uslužni centar za građane" u Novom Brdu

Novo Brdo, 28. februar 2013. godine

Zamenik premijera, ministar administracije lokalne samouprave i predsednik Samostalne liberalne stranke, Slobodan Petrović svečano je otvorio zajedno sa predsednikom opštine Novo Brdo Bajrušem Imerijem i direktoricom USAID-a na Kosovu, Maureen Shauket, "Uslužni centar za građane" koji se nalazi u sklopu zgrade opštine Novo Brdo”.

“U opštini Novo Brdo u 2012 god. Ministarstvo administracije lokalne samouprave u saradnji sa USAID je finansiralo projekat “Rregulisanje objekta opštinske administracije”u vrednosti od 116,474.26€, od čega je 89,474.26€ finansirano od strane MALS i 27,000.00€ finansirano od strane USAID. Realizacija ovog projekta imala je veliku važnost jer su stvoreni dobri uslovi za pružanje kvalitetnijih usluga za gradjane ovog područja“, rekao je zamenik premijera Petrović.

Zamenik premijera Petrović poželeo je osoblju ove opštine puno uspeha u daljem radu. Ovoj svečanoj ceremoniji pored zamenika premijera Petrovića i gospodje Maureen Shauket, direktorice misije USAID-a na Kosovu kao i domaćina predsednika opštine Novo Brdo, Bajruša Imerija, prisutvovao je i izvršni direktor Samostalne liberalne stranke, Dalibor Jevtić.

  • Najnovije

  • Najčitanije

Kontakt

Samostalna liberalna stranka
Adresa: Poslovni centar "Lazic" bb Gračanica
Telefon: 038/566-680
Fiskalni broj: 600535811