Sastanak zamenika premijera Petrovića sa predsednikom Senata Holandije de Graafom

Priština, 20. februar 2013.

U okviru svoje posete Prištini predsednik Senata Holandije, G.J.Fred de Graaf, susreo se danas sa zamenikom premijera Kosova, ministrom administracije lokalne samouprave i predsednikom Samostalne liberalne stranke, Slobodanom Petrovićem.

Evropske integracije, politička situacija kao i proces izmena zakona i ustavnih promena u Skupštini Kosova bile su samo neke od tema današnjeg susreta zamenika premijera Petrovića i predsednika Senata Holandije, de Graafa. Gospodin Petrović upoznao je svog gosta sa radom Ministarstva administracije lokalne samouprave i sa aktivnostima poslanika Samostalne liberalne stranke u Skupštini Kosova kada su pitanju zakoni koji će pomoći u poboljšanju kvaliteta života kako građana srpske zajednice tako i svih građana Kosova. Još jednom je istaknuta važnost dijaloga Beograda i Prištine koji suštinski može da pomogne rešavanju mnogih problema i samim tim relaksira odnose u regionu.

Zahvalivši se na srdačnoj dobrodošlici i prijemu, predsednik Senata Holandije de Graaf izrazio je svoju punu podršku radu i aktivnostima zamenika premijera i ministra Petrovića. Takođe, gospodin de Graaf istakao je važnost razgovora dva premijera, Srbije i Kosova, koji mogu dovesti do konačnog pomirenja u regionu i samim tim pomoći građanima da budu deo evropske porodice.

  • Najnovije

  • Najčitanije

Kontakt

Samostalna liberalna stranka
Adresa: Poslovni centar "Lazic" bb Gračanica
Telefon: 038/566-680
Fiskalni broj: 600535811